Oletko jo apteekin kanta-asiakas?

Voimme palvella Sinua entistä yksilöllisemmin, kun liityt kanta-asiakkaaksemme. Keskittämällä apteekkiostoksesi apteekkiimme saat sekä rahanarvoisia etuja että muita hyödyllisiä etuja. Kanta-asiakkaaksi liittyminen on maksutonta.

Palvelemme

Poikkeuksena

Kanta-asiakkuutemme etuja:

  • Tuntuvia etuja vaihtuvista kampanjatuotteistamme sähköpostitse kerran kuussa
  • Kutsuja apteekin tapahtumiin sähköpostitse
  • Erikoistarjouksia sähköpostitse
  • Minun Apteekkini -sovellus
  • Maksuton yhteenveto reseptilääkeostoistasi edelliseltä tai kuluvalta kalenterivuodelta
  • Reseptin uusinta maksutta

Liittyminen

Voit liittyä apteekin kanta-asiakkaaksi helposti täyttämällä lomakkeen sivun lopussa. Kaikki samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet voi liittää samaan kanta-asiakkuuteen.


Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös lataamalla älypuhelimeesi ilmaisen Minun Apteekkini -sovelluksen, joka toimii iPhone- ja Android-laitteissa. Valitse listalta Taulumäen apteekki (Minun apteekkini = Taulumäen apteekki). Jatkossa kela-kortti toimii myös kanta-asiakaskorttinasi.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen onnistuu myös paikan päällä apteekissa täyttämällä paperinen lomake.

Liity ja hyödynnä etusi!

Kun liityt kanta-asiakkaaksemme ja liität samassa taloudessa asuvat perheenjäsenesi kanta-asiakasnumerollesi, kaikkien henkilöiden kokonaisostot kartuttavat yhteistä ostokertymää. Ostokertymää kartuttavat kaikki ilman reseptiä ostettavat tuotteet.

Kertymän mukaisen alennuksen saat suoraan kassalta kaikista normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Alennus on voimassa yhden kalenterivuoden kerrallaan, ja se noudattaa ohessa olevaa taulukkoa. Kanta-asiakkaille reseptien uusintapyynnöt ovat ilmaisia.

Ostot Alennus
Yli 1 € 1 %
Yli 50 € 2 %
Yli 150 € 3 %
Yli 250 € 4 %
Yli 350 € 8 %

Sopimusehdot

Taulumäen apteekin kanta-asiakkaaksi liittyessä asiakas hyväksyy, että hänen henkilötietonsa tallennetaan Taulumäen apteekin asiakasrekisteriin. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin.

Allekirjoittamalla sopimuksen asiakas antaa Taulumäen apteekille luvan käyttää asiakkaan henkilötietoja hänelle suunnattuun apteekin omaan tiedottamiseen. Jos asiakkaan henkilö- tai yhteystiedoissa tapahtuu muutoksia, sitoutuu asiakas ilmoittamaan niistä viipymättä.

Kanta-asiakaskorttina toimii kela-kortti. Kanta-asiakkuus päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, jos asiakas ei ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Taulumäen apteekissa. Asiakas voi myös halutessaan itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Taulumäen apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Liity täyttämällä lomake

Tervetuloa kanta-asiakkaaksi! Muistathan näyttää Kela-korttisi jokaisella asiointikerralla, jotta ostot ohjautuvat kanta-asiakastilille.

Täytä lomakkeen tiedot ja paina lähetä- nappia. Liitämme Sinut kanta-asiakkaaksemme. Sivuston liikenne on suojattu, joten henkilötietojen lähettäminen lomakkeen kautta on tietoturvallista.

Kanta-asiakassopimus


TAULUMÄEN APTEEKIN JA KANTA-ASIAKKAAN VÄLINEN SOPIMUS

Kanta-asiakkaaksi liittyessäni hyväksyn, että henkilötietojani tallennetaan Taulumäen apteekin asiakasrekisteriin ja tietojani tullaan käyttämään tietosuojaselosteen mukaisesti. Rekisteritietoja käytetään täysin luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tai suoramarkkinointitarkoituksiin.

Jos henkilö- tai yhteystiedoissani tapahtuu muutoksia, sitoudun ilmoittamaan niistä viipymättä. Kanta-asiakaskorttina toimii Kela-kortti. Taulumäen apteekin tietojärjestelmä seuraa lääkeostojani ja toimittaa tiedot Kelaan sairausvakuutuslain perusteella korvattujen reseptilääkkeiden omavastuukertymästä. Kun vuotuinen lisäkorvaukseen oikeuttava omavastuuraja on ylittynyt, Kela lähettää minulle tästä erillisen ilmoituksen. Apteekki tarkistaa oikeuteni suorakorvaukseen Kelan suorakorvaustietojen kyselypalvelusta jokaisen reseptilääkeoston yhteydessä.

Kanta-asiakkuuteni päättyy ja siihen liittyvät rekisteritiedot voidaan poistaa asiakasrekisteristä, mikäli en ole asioinut edellisen kalenterivuoden aikana Taulumäen apteekissa. Voin myös halutessani itse päättää kanta-asiakkuuden milloin tahansa. Taulumäen apteekki pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin.