Meillä on loistava asiakaspalvelu

Hyvä henki työyhteisössämme heijastuu asiakaspalveluun. Olemme ylpeitä siitä. Palvelumme on välittämistä: meillä on oivallettu kuuntelun ja inhimillisen lämmön tärkeys. Palvelemme tiedolla ja taidolla, mutta myös aidossa kohtaamisessa. Juuri tällaista on hyvä asiakaspalvelu. Meiltä voit saada hymyn mukaasi!

Palvelemme

Poikkeuksena

Apteekin arvot

  • Onnistuva asiakaspalvelu
  • Vahva osaaminen
  • Yhteistyö ja arvostus
  • Uudistumiskyky
  • Ympäristöystävällisyys

Teemme työtämme arvojemme mukaan. Apteekissamme osataan auttaa hyvin laajalti terveyden asioissa, ja paljon niistä meiltä kysytäänkin. Kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme auttaa asiakkaitamme uusimmalla tiedolla. Aito vuorovaikutus ja arvostus ovat palvelumme peruskiviä, myös yhteistyössä hoivakotien kanssa. Olemme ympäristöystävällinen apteekki. Meillä on käytössämme ympäristökäsikirja, joka ohjaa toimimaan ympäristöä vähiten kuormittavilla tavoilla.

Farmaseutti on mahtava!

Farmaseutti ottaa sinut vastaan reseptintoimituksessa ja itsehoidon palveluvalinnassa. Hän on lääkeosaamisen, kelasäännösten ja tietoturvallisuuden moniosaaja. Lisäksi hänellä on tieto ravitsemuksesta ja terveydenhoidosta. Farmaseutin työ vaatii jatkuvaa valppautta ja reagointikykyä sekä suurempien kokonaisuuksien hallintaa. Aitoa vuorovaikutusta ja välittämistä unohtamatta! Ei
kannata uskoa kaikkea mitä netissä kirjoitetaan – kysy ennemmin farmaseutilta, jonka kohtaat juurikin meillä. Ilman ajanvarausta!

Uuden ajan kanta-asiakkkuus- etuja ensimmäisestä eurosta alkaen!

Asiakkaiden toiveita kuunnellen olemme perustaneet uuden
kanta-asiakkuuden. Meiltä saat selkeästi parhaimmat edut itsehoidon
ostoksistasi. Valitsemallesi digitaaliselle laitteelle saat juuri sinulle
tarkoitettuja viestejä tarjoustuotteista. Liity ja hyödynnä etusi!
Taulumäen apteekin henkilökuntaa

Pysyvyys

Meillä työskentelee työntekijöitä, jotka ovat olleet apteekissamme vuosia.
Se kertoo arvoistamme: meillä viihdytään, koska yhteishenki on hyvä,
vallitsee arvostus ja kunnioitus toisiamme kohtaan. Se on pysyvyyden
pohja. Pysyvyys on arvo myös asiakkaalle. On mukava tulla apteekkiin, jossa
on tuttuja ihmisiä töissä. Moni onkin sanonut, että apteekkiimme tulee
kuin kotiinsa.

Taulumäen apteekin historiaa

Apteekkari Bror Karl Hjalmar Paqvalén avasi Varkauden 2. apteekin ovet asiakkailleen ensimmäisen kerran ns. Pakarisen talossa Varkauden Leunanmäellä 23.9.1929. Vuodet ovat vierineet, apteekkarit vaihtuneet, apteekki on muuttanut kolme kertaa ja apteekin nimikin on ehtinyt vaihtua Uudesta apteekista nykyiseksi Taulumäen apteekiksi. Mutta yksi asia on pysynyt: Taulumäen apteekki on aina tehnyt työtä asiakkaan parhaaksi! Tämä työ jatkuu edelleen katkeamattomana ajan virrassa.

Ympäristövastuullisuus

Teemme oman osamme ympäristön hyväksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Ympäristöasioissa meillä onkin ryhdytty sanoista tekoihin. Otimme vuoden 2023 alussa käyttöön ympäristökäsikirjan, joka ohjaa meitä toimimaan paremmin ympäristöasioissa. Ympäristövastuullisuuden toimintakulttuuri tarkoittaa toimintatapoja, jotka kuluttavat ympäristöä mahdollisimman vähän. Niihin kuuluvat mm. energian- ja vedenkulutus, liikkuminen, jätehuolto ja hankinnat. Taulumäen apteekin vastuullinen toiminta ulottuu myös ympäristövastuullisuuteen.